Speciaal voor de webmaster een verslag van de strijd voor de eeuwige roem van onze stam onder leiding van de enige echte Linke Lou :

3 maart jongstleden kwam de stam bij elkaar om het spel Iscout te spelen, dit is een spel waarbij je via de computer verschillende opdrachten krijgt ( Zoek/reis opdrachten om punten te verdienen en hoog te eindigen) en doe opdrachten ( foto's/ filmpjes maken van gestelde opdrachten van de iscout organisatie en hiermee tijd te winnen om het zoekteam te helpen de vragen op te lossen) Het begon rond de klok van 5en met de groepsfoto en het inloggen op de site zodat alles klaar stond om te beginnen. Helaas waren er wat opstart problemen en na discussie en overleg met de iscout organisatie waren we uiteindelijk toch op tijd klaar om te beginnen, na nog snel een bord friet en een frikandel of kroket gegeten te hebben rolden rond 19.00 uur de doe opdrachten uit de printer en keken we welke opdrachten te realiseren waren en begonnen vol goede moed voor een strijd die zijn weerga niet kent met 139 andere scoutinggroepen. rond 23.00 uur had iedereen alles gegeven en lagen de gewonden en dodelijk vermoeide lichamen zwetend naast elkaar en begon het lange wachten op de uitslag, vol verwachting en duimendraaiend besloot Kevin zijn sigaret in de kampvuurcirkel te gooien waar kabouter plop van het welpenkamp waarschijnlijk nog lag na uit zijn rolstoel te zijn gevallen en deze vatte direct vlam dus besloten onze leden het beste er maar van te maken en bouwde hier een heerlijk kampvuur mee op dat bleef branden tot de late uurtjes...

De uitslag..... Rond de klok van half 1 was het zover, de uitslag was binnen, het geklop van de gespannen hartjes klonk zelfs harder dan het gezang ( 3 x 3 is 9) en toen Javier de uitslag voorlas verstond eigenlijk niemand op welke plaats we geeindigd waren, na een alcoholische versnapering kloptten de hartjes weer rustig en werdt bekend dat we op de 95ste plaats waren geeindigd van de 140 groepen die meededen. Teleurstellend? Abslouut niet want de Linke Lou stam had de groepen Zierikzee, Bruinisse en Heinkenszand verslagen en met luid gejuich gooiden we nog een varken op het vuur en braken de vaten met goudgeel vocht open en vierden we dit tot laat! Volgend jaar doen we zeker weer mee gaan we voor een nog beter resultaat maar zeker voor minstens net zo een gezellige sfeer!
Iedereen bedankt voor de gezellige leuke avond!
Linke Lou